Fendt 930

18 video's van @henk-van-boeijen

henk-van-boeijen
Hier word geploegd met een Fendt 930 - Kverneland 7 schaar Lo 100 variomat +Rotoarm

Reacties

Boerenjongen16
@henk-van-boeijen Van wie is deze combinatie?
lakeside
@Boerenjongen16 knijf zeewolde
DETAIL_MAN
Werkt wel machtig mooi, maar komen er zo geen rare krachten op de fronthef?
MaxxuM4ever
@DETAIL_MAN volgens mij zat er
Een plaat onder de trekker door om eea te ondersteunen.
Marco3095
@MaxxuM4ever Was bij de vorige 930 van de oudere serie wel zo inderdaad maar bij deze niet. Schijnt niet nodig te zijn in verband met een andere constructie van de trekker begreep ik.
MaxxuM4ever
@Marco3095 aha, ik had er wel eens wat over gelezen maar dacht ook dat dat met een oudere fendt was, maar op mobiel typt het niet zo makkelijk. Ik heb die filmpjes op youtube van van peperstraten met deze kopeg aan zijn 936 wel eens zitten bekijken. Allemachtig wat een combinatie. Ik vind de kopeg in dit filmpje wat onrustig over de ploegsneden lopen.
Marco3095
@MaxxuM4ever Klopt, hij lijkt er wel wat op te dansen als het ware. De rotorkopeg wordt ook ondersteund in de fronthef met behulp van een drukontlasting en loopt dus met realtief weinig gewicht over de ploegsneden. Op de website van Boerderij is de reportage die enkele jaren terug gemaakt is nog wel terug te vinden.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
PUNTEN
4
WEERGAVES
6