Claas Jaguar 690

51 Claas Jaguar 690 video's

MMaarten
Het zijn niet altijd de grote hakselaars die voor onze lens passeren, elk jaar proberen wij toch enkele oudere oogstmachines op foto en film te zetten. In het najaar, nadat alle maïsgekte voorbij is maken wij daar een mooie compilatie van die de 'najaar's special' genoemd wordt en te zien is op deoudedoos.be/ .
Dit jaar waren de oudjes ons goedgezind, want we zagen er rond de 20-25 de revue passeren.
Uiteraard veel courante merken zoals Claas en New Holland, maar toch zagen we ook heel wat zeldzamere hakselaars die bijna uitgestorven zijn zoals Mengele, Fox en Field Queen.
Deze was nummer 12 in de rij en we zagen het hakselteam van Coppens uit Baarle (B) vorig jaar ook als eens. Het team bestond toen en nu uit een Claas Jaguar 690 met de daarbij vertrouwde Same Explorer 80 met Dewa enkelas in oranje kleur en een Same Rubin 120 met gele Dewa enkel as silagewagen.
Wie meer oude foto's en films van vervlogen tijden of hedendaagse foto's en films van oudere machines wil zien kan steeds terecht op de oude doos.

Reacties

meilandfan
@MMaarten mooi filmpje
Die dame kan goed rijden

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
PUNTEN
1
WEERGAVES
9