Claas sf 80

7 Claas sf 80 video's

MMaarten
We blijven steeds doorgaan met de najaar's special van De oude doos. We doen dit al een aantal jaar, maar dit jaar is het toch echt wel een topjaar. Nog tot 14 december zijn er nog tal van oude oogstmachines te zien die anno 2014 nog in werking zijn.
Dit is al de tweede Claas SF 80 die we dit jaar konden zien voor onze lens. Vorig jaar reed deze SF 80 van Claas ook voor onze lens, maar dan wel in beter weer, want toen konden we hem in volle glorie zien tijdens de grasoogst. Toen was er een Volvo BM trekker met de Ova mestwagen op gang, deze keer was het een Fiat 130-90 DT die aan die wagen mocht hangen.
Voorts waren er nog enkele modernere combinatie's aanwezig.
Voor meer info en foto's verwijzen we u uiteraard graag door naar deoudedoos.be/

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
1
WEERGAVES
0