John Deere 5820

239 video's van @MMaarten

MMaarten
We naderen het eind van de najaar's special editie 2014. Een film die ik hier nog niet had getoond is deze van het hakselteam van Vanneste uit Deerlijk (B). Deze landbouwer hakselt al heel wat jaren in eigen beheer, vroeger met een Claas SF en Field Queen die achteraan loste. Daar hebben we zelf ook nog films van.
Terug over naar de orde van de dag, het hakselteam onder leiding van de John Deere 5820. Naast die groen-gele hakselaar mochten een Fendt Favorit 610 LS met zelfbouw silagewagen en een Ursus 1224 met ook een zelfbouw silagewagen rijden.
Geniet van dit stukje nogstalgie anno 2014!
deoudedoos.be/ voor meer!

Reacties

john deere 8360r
Schitterend die John Deere hakselaars uit die tijd. M'n kennis heeft een 5830 gehad met 6 rijer kemperbek en grasbek. Ik heb die hakselaar in schaal 1:32 gemaakt. Dan heb ik iets om altijd naar te kijken want dit soort nostalgie zie ik graag.
MMaarten
@john deere 8360r Knap model dat je gemaakt hebt!
john deere 8360r
@MMaarten Ja hij is goed gelukt. Ik heb het model gemaakt door wat foto op google te bekijken en vanaf de folder. M'n kennis hadden net een ander hakselaar toen ik er aan begon. wil er nog wat kleine detail er aan doen en de mäisbek moet ik nog maken maar ik zit nog te denken welke het gaat worden, de kettingbek of die kemper champion 4500. het zijn alle twee wel mooi bekken. Het kan wel eens zijn dat ik ze bijden gaat maken, dan kan ik ze eens wisselen met elkaar. Dan kan ik er een aan die johndeere 6950 hakselaar er doen waar nu een grasbek aan zit alleen moet ik wel een adapter maken er voor.
SJB533
Ik heb dit object verplaatst van Tractoren John Deere 5820 Tractor (Maïs hakselen) naar Tractoren John Deere 5820 Hakselaar (Maïs hakselen)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
PUNTEN
4
WEERGAVES
16