John Deere 4755

19 John Deere 4755 video's

MMaarten
Wie dezer dagen de oude doos bezoekt, zal toch wel echt verwend worden. Het zijn de laatste dagen van het jaar en daarom hebben we besloten om nog eens alles uit de kast te halen en jullie enkele mooie serie oude foto's en oude films voor te stellen.
De oude film die vandaag op kerstdag mocht verschijnen is er eentje van het het natte najaar van 1998. In december werden toen in het Vlaams-Brabantse Bost (B) nog druk bieten gerooid door loonwerker Janssens. Dit loonbedrijf reed toen der tijd met drie bietenmachines op het veld. Allereerst is het een Agrifac 215 EH die moet ploeteren door de modder, vervolgens zien we nog een Dewulf R 7000 T opraper. De knapste combinatie van dit veld was toch wel de John Deere 4755 die een Gilles bieten rooier mee had.

Met deze film krijgen jullie al een voorsmaakje uit de reeks van machinebouwer Gilles SA uit Clermont die we hebben kunnen digitaliseren. De komende dagen komt er nog een speciale en unieke film, voor de rest van de reeksen kunnen jullie ondermeer in 2015 bij de oude doos terecht.
deoudedoos.be/ , doet het verleden herleven!

Reacties

Super mooi filmpje! 😉
Het is een naam genoot van me en daarbij ook nog een klant van me.

PS: in de tekst schrijf je 1989, op de film staat 1998... '98 was een nat jaar juist? 😉
MMaarten
@StijnTheDeereDriver Whoeps, daar is een typfoutje ingeslopen 😉 . Het moest wel degelijk 1998 zijn en dat was bij ons toch een nat jaar 😄 . We hebben toch wel wat zoekwerk moeten verrichten om te weten welk bedrijf dit was maar uiteindelijk dan toch bij de correcte loonwerker uitgekomen. Op nieuwjaar zal er nog een film van Gilles sa te zien zijn, die toch wel unieke filmbeelden bevat 😉.
@MMaarten Super! Ben alvast benieuwd naar het nieuwe filmpje!
Ik laat dit filmpje volgende week aan de Loonwerken Janssens zien! 😉
JD3010
De bieten komen wel aardig schoon op de wagen, maar dat is ook 1 van de weinige pluspuntjes hier. Het was daar echt nat.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
PUNTEN
2
WEERGAVES
326