Case IH Maxxum MX 90C

2 Case IH Maxxum MX 90C video's

Rozema
Case IH MX90c Maxxum en AP kuilhapper

Reacties

KOETIE
Wappert dat plastic altijd zo?
Rozema
@KOETIE
Nee, was even tijdelijk er over gedaan
mf gek gerbert
Mooi gefilmd!
dx11
Knipt niet zo best of wel?
sjonnies
Zelfde voorlader als ik op de deutz maar ik denk dat ik type zwaarder heb
trekkerfanz-h
Allemachtig wat een gemartel met dat lange veelste droge gras.
mf-6265
@dx11 ik denk dat het gras gewoon te droog zit. Bij ons knipt het ook niet goed wanneer het te droog zit.
pslingerland
Dat lange gras is niks waard, moeilijk om aan te rijden, daardoor broeigevoeliger.
GROENEDEERE
Beste lui aan wal. Zijn weinig kuiltjes waar de eerste meter perfect weg hapt.
korro
Was bij ons op het erf 😄
@GROENEDEERE @dx11
Was inderdaad de eerst meter en dat was bij kuilen bij elkaar opgevorkt, dus slecht in elkaar gereden inderdaad. Bovendien aller eerste keer dat wij gebruiken, ja 1x proefgedraaid ergens anders daar ging toen ook veel beter. Wij zijn nu tijdje verder en verder in de bult en oprij gedeelte hebben we gehad en hapt al veel beter krijgen nu blokjes 😄

@mf-6265
Het was inderdaad ook wat aan de droge/lange kant bij het inkuilen. Wij hebben afgelopen zomer de voorlader gekocht en we hebben gewacht op de aanbouwdelen, maar dat duurde uiteindelijk toch te lang dat we met IH 644 en kuilverdeler hebben aangereden. Maar goed wij hebben zoogkoeien en komt mooi en voer is goed genoeg voor ons. Dit was een oefening voor later als we over gaan op melken.

@sjonnies
Ik denk dat deze voorlader van ons de zwaarder versie is, zoals ik jouw foto kan beoordelen deutz met voorlader. Ik denk dat jij een Quicke 640 hebt en dit de 650 uitvoering. Die is net groter langer/verder voor de trekker dan 640, maar het zijn quicke voorladers en dat is goed spul. Wij hebben deze tweedehands gekocht en was weinig gebruikt. Ik kan wel zeggen wil niet weer zonder.

@Rozema Zeker mooi gefilmd
mf-6265
Ja voor zoogdieren is het idd niet zo erg om te droog gras te geven maar voor melkkoeien is het niet altijd evengoed om te droog gras te hebben

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
PUNTEN
1
WEERGAVES
325