Fiat Meerdere

41 Fiat Meerdere video's

MMaarten
De update van de oude doos deze week is weer een stuk film van vervlogen tijden. We keren terug naar de tweede helft van de jaren '80.
Helaas zijn deze twee films zonder geluid, dat moet u er zelf bij fantaseren 😉.
We zijn dus geland in de jaren '80 en bekijken de machines van loonbedrijf Casier uit Zarren (B). Daar worden al sinds jaar en dag Fiat trekkers gebruikt. Eerst zien we het maaidorsen van granen wat gebeurde toen met een Claas Dominator 80. Het graan werd weg gebracht door een Fiat 1000 DT en graanblazer. Het aardappelen rooien ging dan weer door met een Fiat 980 DT die een één rijige Dewulf rooier mee had. Op het einde van de film zie je ook nog een Dewulf R 3000 rooier, trouwens de eerste zelfrijder van de firma.
Meer films van deze loonwerker vind je steeds op deoudedoos.be/

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
2
WEERGAVES
286