Fendt 104 LS

8 Fendt 104 LS video's

-NEW-HOLLAND-
Gras voeren met een Fendt 104 LS en een Strautmann BVW

Reacties

Pascal
Waarom draai je gras en mais er apart voor?
johndeere6230
Het gras broeit wat 😛 en waarom er niet achterin uit maar teruguit rijden 😉
tractortje
Wat ik me altijd afvraag hoe film je zo iets bevestig je de camera ergens op?
-NEW-HOLLAND-
@tractortje


Dit de camera, aan de onderkant zit een magneet(met tape er om, hoef geen krassen op lak), de arm die naar de camera loopt kun je gebruiken om bijv. de camera 90 graden te draaien zodat hij op een verticaal vlak horizontaal filmpt.
-NEW-HOLLAND-
@johndeere6230 Ja het broeit wat, 2 weken terug is er een stuk kuilplastic stuk geslagen door de wind, sinds dien broeit er her en der wat. Waar ik de trekker stil zette is zijn vaste plaats, staat hij niet in de weg.
-NEW-HOLLAND-
@Pascal Dit werkt voor ons het beste ze krijgen eenmaal daags mais met een maisvoerbak(staat wel ergens op me profiel) en gelijk gras er over heen, is het gras op krijgen ze nieuw. Een mengwagen enz is voor ons niks, omdat het voeren dan veel te duur word in verhouding met het aantal melkkoeien.
johndeere6230
@-NEW-HOLLAND-

oke, zonde... 2de snee ofzo?
-NEW-HOLLAND-
@johndeere6230 nee 1ste nog, over 9 weken denken we over te gaan op 2.
johndeere6230
@-NEW-HOLLAND-

oke, wij hebben de 2/3de bijna op, nu nog 1 sleufsilo 1e snee liggen, hebben dit jaar meer dan zat gras zo.

(klik om te vergroten)

8
8
eicher4048driver
@-NEW-HOLLAND- mooi voeren zo, met dit wagentje rijd je trouwens ook stukken makkelijker achteruit dan met de voerwagen! Heb je die magneethouder voor aan je GoPro cam zelf gemaakt?
-NEW-HOLLAND-
@eicher4048driver Ja het voeren is zeker makkelijk! De magneet heb ik op ebay gekocht, hij kwam uit Duitsland weg, ik kan wel even een linkje erbij zoeken als je wilt.
eicher4048driver
@-NEW-HOLLAND- ja dat mag zeker! Echt goed bedacht zo. Geen schade, en zo'n zware magneet blijft wel op zn plek volgens mij
eicher4048driver
@-NEW-HOLLAND- dankjewel 😄
Pascal
En waarom laad je de mais niet bij het gras in? Dat valt er in de wagen overheen en heb je het gelijk iets of wat gemengd.
eicher4048driver
@-NEW-HOLLAND- wat is de kracht van jou magneet die je gebruikt hebt voor je magneetmount? De kracht is uitgedrukt in kg
En is hij sterk genoeg om hem aan bv. De zijkant van de motorkap vast te hangen?

Met het voorjaar in aaantocht en een dubbele enkelbreuk ben ik er maar eens werk van aan het maken. Ik heb al het deel dat op de magneet moet komen ge3Dprint.
-NEW-HOLLAND-
@eicher4048driver De kracht van de magneet is 40 kg op blank ijzer, ik kan er een frontgewicht mee optillen. Het gaat er niet zo zeer om hoe dik het ijzer is waar je de magneet op wil zetten, maar dat het oppervlak (bijna) vlak is.

Ik heb nog nooit gehad dat de magneet bijv. Los trilde of los raakte van machines/trekkers.

Trouwens, hier boven staat nog een link van mijn magneet(ebay).
eicher4048driver
@-NEW-HOLLAND- oh ja inderdaad. Bedankt voor de info! ( de link werkte daarstraks niet bij me )

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
18
PUNTEN
7
WEERGAVES
320