New Holland 1900

19 New Holland 1900 video's

MMaarten
De week is al begonnen, dus is er ook een update van de oude doos. Na onze oudste fotoreeksen die we de voorbije weken zagen, is het weer de beurt aan een oude film. Niet één, niet twee maar in deze film zien we drie verschillende werkzaamheden.
De meeste mensen zullen wel smullen van het maïs hakselen met een New Holland 1900 hakselaar. De afvoerder hier waren toen een Ford 6610 met Ova en Deutz DX 6.30 met Ova.

Voorts zien we ook het rooien van schorseneren, toen nog een heel populaire groente, met een Ford 6600 Super Six en Dhooghe rooier.
Tot slot was er ook nog het oprapen van gras dat nog een klein stukje te zien is. Bij Vansteelant werd na de strautmann opraapwagens gebruik gemaakt van de enige echte unieke Record opraapwagen. Tegen het einde van de jaren '80 liepen er maar liefst vier Records op het bedrijf!

Meer op deoudedoos.be/ !

Reacties

jeet
Prachtig zon 1900 dat brengt mooie herinneringen boven

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
PUNTEN
1
WEERGAVES
1