Vervaet Hydro Trike XL

907 video's van @Mick Jaguar

Mick Jaguar
Drijfmest injecteren door Loonbedrijf Van Alphen uit Axel (NL) met een Vervaet Hydro Trike XL tijdens de zomer van 2014.
Deze grotere versie van de Hydro Trike heeft een tankinhoud van 19m³, een motor van 465pk en is uitgerust met een extra as om het grotere gewicht te kunnen dragen.
De mest wordt aangevoerd door vrachtwagens met tankoplegger en overgepompt in een wachtcontainer, waar de Vervaet zich met zijn telescopische zuigarm komt vullen. Met de aangekoppelde bouwlandinjecteur wordt een breedte van 7,5 meter in één werkgang bewerkt.

Reacties

guldner75
@Mick Jaguar

waarom schuiven ze de extra wielen niet uit? zo helpt het nog niet heel veel ...

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
PUNTEN
3
WEERGAVES
5