DAF CF

2 DAF CF video's

DAF 75CF met een Trioliet Solomix 2 3200 opbouw druk bezig met koeien voeren.

Reacties

Fast Eddy
Wel handig zo`n oude vuilnisauto.
afbrekerke
Das mooi, maar gaat wel ten kosten van de laadhoogte.
Hij staat wel hoog op de pootjes maar voor de rest ziet het er mooi uit hoeveel koeien worden er mee gevoerd? En wat is de reden dat hij voert met een vrachtwagen.
marc102
@johndeere6910forever Opzich wel een mooi systeem vooral kwa onderdelen voorziening, oude vrachtwagens zijn er immers in overvloed in tegen stelling tot oude zelfrijders

maar je kan natuurlijk niet zelf laden
Nee dat is dan wel jammer dus je moet zowiezo een vereiker of shovel.
nagd2010
@johndeere6910forever De boer waar de voerwagen van is gebruikt een graafmachine om kuilvoer in de wagen te doen, en een heftruck met laadbakje voor andere toevoegingen (soja, zout, enz), en dat wil prima.
Oke ja dat werkt ook

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
PUNTEN
2
WEERGAVES
180