Magirus-Deutz Maistruck

3 Magirus-Deutz Maistruck video's

MMaarten
De iets speciale fotoreeksen en films houden we meestal voor een feestdag of een hoogdag. Vandaag, op pasen, terwijl heel wat kinderen paaseitjes rapen, is er op de oude doos een mooie film te zien van in het begin van de jaren '90.
Dankzij de familie Francois hebben we deze film kunnen online zetten en kunnen we maar liefst 20 minuten terug in de tijd gaan om te zien hoe de maïsoogst eraan toe ging in de nineties. Aan het roer van de hakselploeg was het een Claas Jaguar 695 SL, de combinatie's die onder de pijp mochten rijden waren een Fiat 1000 DT met Record tandem silagewagen, Zetor Master 10145 met Record enkelas en nog een Magirus-Deutz silagetruck met zelfbouw silagebak.
Deze truck was trouwens de eerste in hun rijkelijke vloot. Anno 2015 rijd daar nog met enkele trucks in de maïs en nog enkele in de grondwerken en winterdienst.
Meer films en oude foto's zijn steeds te vinden op deoudedoos.be/ !

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
4
WEERGAVES
5