Farmall BM

47 video's van @dickt

dickt
Laatst met een vriend van mij knipperlichten geïnstalleerd op de Farmall. Twee keer een knipperlichtschakelaar met ingebouwde clignoteur besteld bij Histoparts. Werkten beiden niet. Nu één gekocht bij oldtractorshop. Aangesloten en klaar. Zie hier het resultaat.

[edit] Contact gehad met Histoparts. Bleek productiefout in een serie schakelaars te zitten. Hele serie is retour gegaan en hebben nu dezelfde serie als oldtractorshop.

Reacties

marc102
Ik heb dat ook eens gehad dat de ene knipperlicht relais wel werkt op die trekker en de ander niet. Heeft er mee te maken wat voor een belasting(lampen) je erachter hebt zitten. Hoeft niet perse aan Histoparts te liggen maar het kan wel natuurlijk
dickt
@marc102
Dat kan natuurlijk, maar de knipperlichtschakelaars met ingebouwde clignoteur zien er exact hetzelfde uit. Ook zelfde aansluitpunten. Dat vond ik zo vreemd. Misschien andere producent.
dickt
@marc102
Contact gehad met Histoparts. Bleek productiefout te zijn in één van de series schakelaars.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
PUNTEN
0
WEERGAVES
5