John Deere 6850

125 John Deere 6850 video's

Abonneer nu op mijn kanaal/Subscribe now on my channel.
Loonbedrijf P van den Hardenberg uit Elspeet (The Netherlands/ Nederland)de 1e mais aan het hakselen/ harvesting maize in the mud/ maisernte/ corn silage/ modderen/ vastzitten met een John Deere 6850, Fendt 716 en Fendt 820 met Jako Tiger 180 kiepers en een Fendt 824 als sleeptrekker.
Bestel/order nu de DVD's maisseizoen 2015 en landbouw 2015 via maishakseljd@hotmail.com of www.maishakseljd.webklik.nl

Reacties

NHtvt135
Prachtig filmpje weer! Tis nogal wat als je elk jaar zo moet modderen in de mais, kan iemand mij vertellen waarom een loonbedrijf als dit met zulke kippers blijft rijden elk jaar opnieuw en waarom et niet eens aan een dewa tractie wagen denkt. Dan was je er hier overal zonder problemen doorgekomen, sporen rijden doe je dan ook maar je rijd jezelf niet zo vast dat erweeral een sleeptrekker nodig is...
1694foot
Als je het stukje land waar ze gehakseld hebben kent, wat voor u waarschijnlijk niet het geval is, dan blijkt dat zo'n 95% gewoon goed berijdbaar is en er maar een paar stroken slecht zijn.
Is het dan de investering waard?
deJong
@1694foot dit kun je niet eens modderen noemen 😉
@deJong werkt goed als promotie en een beetje modder is ook modder
deJong
@JohanNunspeetElspeet ik heb nog ergens een foto van een maat. Hij stapte uit de trekker weg en stond in 1 keer tot zijn middel in de drek????
@deJong Goed bezig
Wtimmer
@NHtvt135 aandrijving onder een kar kost ongeveer 30.000 euro meer. daar kun je best een paar x voor vastzitten.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
PUNTEN
4
WEERGAVES
576