New Holland 2100

1 New Holland 2100 video's

MMaarten
Een nieuwe week, een nieuwe update op de oude doos. Al reeds meer of 3 jaar steken we elke weet iets in onze archieven van de oude doos. Die oude doos wordt week na week groter en groter met foto en filmmateriaal uit ondertussen heel wat verschillende streken.
Deze keer strijken we weer neer in het Oost-Vlaamse Belzele, bij loonbedrijf Vervinckt. We zijn geland in het begin van de jaren '90, waar er deze keer geen bunkerhakselaar van Field Queen of Hesston aan het roer van de hakselploeg staat, maar wel een 'gewone' hakselaar, een New Holland 2100.
Naast die NH hakselaar was het ook nog een Mercedes-Benz 2626 met Dewa bak die de show stal. We zien heb zowel naast de hakselaar, als op de put alsook in de cabine.
Meer vind je op deoudedoos.be/

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
1
WEERGAVES
0