Tractors Diverse

434 Tractors Diverse video's

ZetorTwente
Afgelopen week was loonbedrijf Bomkamp uit Enschede druk bezig met het hakselen van mais, een New Holland FR9040 zorgde voor het hakselen opzich, transport werd gedaan door meerdere combinaties met Massey Ferguson's en veenhuis en een schuitemaker wagen(s). Wissink uit Buurse zorgde voor een mooie vaste kuil, en hielp ook waar nodig met een vierde wagen.

Reacties

majoor85
@ZetorTwente doen wissink en bomkamp veel samen ofzo ivm er een trekker ban wissink op de bult zit en geen van bomkamp
ZetorTwente
@majoor85 Wissink Buurse is voor aantal jaren terug gestopt met loonwerk, en Bomkamp komt soms materieel te kort en dan helpt Wissink even, op de kuil doet volgensmij altijd Wissink alles, en als er een vierde wagen bij moet komen wordt ook Wissink opgebeld.
majoor85
@ZetorTwente aha zo doende maar dat hij weer kbap inmekaar knutselt hebt jullie er alles af kunnen krijgem om dak ook wel natte plekken zag
ZetorTwente
@majoor85 Mwoah natte plekken, hij viel er op 2 percelen wat door heen, voor de rest viel het reuze mee, een kuil zit nu vol +- 27 bunder zit d'r aan. Een van die natte stukjes is bij de 'Kroeze' als je eerder van jullie huis naar het onze ging daar in die stikke bocht, dat waren al van die vreselijk natte stukken, het meeste is gras geworden daar alleen dit stukje stond er nog en daar waar het elk jaar kapot wordt gereden was het ook nu weer aan de beurt. Volgende week maandag maken we de andere kuil vol en dan moet er later nog een keer wat mks gemaakt worden.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
PUNTEN
4
WEERGAVES
389