MB Trac 1500

19 MB Trac 1500 video's

MMaarten
Niet alleen in Vlaanderen kunnen ze mooie combinatie's samen stellen, maar de Waalse landbouwers en loonwerkers kunnen er ook wat van!
Loonwerker Gottiaux uit Chimay (B) is er zo eentje, voor het afvoeren van de maïs die door de Krone Big X 650, stonden onder andere een zeer knappe MB-Trac 1500 met Dewa silagewagen in. Voorts waren er ook nog enkele Landini trekkers, waaronder een Landini Powermaster met Dewa silagewagen, Landini Ledgend 180 met Dewa kipper en een Landini Ledgend 140 met Dewa kipper.

We zien het hier, niet alleen de Vlaming kan prachtige combinatie's samen stellen, maar deze Waalse loonwerker en dealer kan er ook wat van!
Meer vind je op landbouwenmachines.be/
Voor meer oude oogstmachines in werking, kan je vanaf 29 november terecht op deoudedoos.be/

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
4
WEERGAVES
534