Massey Ferguson 5445

22 Massey Ferguson 5445 video's

DANOONTJE POWERR
Het oprollen van de fresia doeken voor het rooien.

Reacties

Henk 1120
@DANOONTJE POWERR Mooi systeem zo, maar stond er liever een stukje verder vandaan, om het doek te begeleiden. Er hoeft maar ergens een haakje te zitten en je wordt er tussen getrokken...
DANOONTJE POWERR
@Henk 1120 We doen het al een jaar of 10 zo en volgens mij zijn we nog niemand kwijtgeraakt, haha.

Het doek is nylon dus glijdt goed en je staat met twee benen op de grond dus ergens inhaken gaat ook niet.

Het is zaak om het doek smal te houden om het strak op de rol te krijgen vandaar dat we er dicht bij staan.

Ik sta tijdens het filmen ook tegen het doek aan, je overall slijt er wel van dus je laat het wel om in je korte broek te gaan lopen. 😉
steyrlanzboy
Mooi
MaxxuM4ever
@DANOONTJE POWERR Dat zeg jij, hier in de buurt een keer een jongen gegrepen door zo'n apparaat, die heeft jaren last van zijn arm gehad en ik weet niet of het helemaal weer hersteld is, ik heb hem al jaren niet meer gezien.

als je het doek over een bolle staaf laat lopen, rolt hij dan niet breder op? Hebben wij op de nettenrooier zitten er werkt wel goed en makkelijk samen met een draaiende as met spoed erop om het net breed te trekken.
DANOONTJE POWERR
@MaxxuM4ever
Een net is maximaal 1.80 en dit doek is 10 meter breed dus dat gaat helaas niet.
Je moet zeker wel goed blijven opletten natuurlijk.
De man in de trekker heeft de hendel in de hand dus moet er iets misgaan staat ie ook stil.
MaxxuM4ever
@DANOONTJE POWERR Ik had de man in de trekker niet gezien, dat maakt het idd al een stuk veiliger. hier in de buurt trekker ze het doek vaak door een oude kunstmest strooier bak die dan als trechter dienst doet.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
PUNTEN
0
WEERGAVES
1