Onbekend Onbekend

247 Onbekend Onbekend video's

erik9831
Kleine biografie van de kleinzonen van het merk VITUS te kampenhout. Heeft op zich niet echt iets te maken met Tractorfan, maar er komen wel beelden in van het materiaal dat ze gebruikten om Witloof machines te maken. Vanaf minuut 5.25 begint het echt pas. Als er mensen zijn die vinden dat het hier toch niet echt moest thuishoren, dan mag je dit gewoon melden.

Vitus was 1 van de eerste bedrijven in Europa eigenlijk, die witloofmachines gingen bouwen, om het werk te versnellen. Zelf hebben we hier ook zo een paar machines van dit merk versleten. Zij waren ook Porsche en Deutz verdeler tot de periodes van de Deutz DX modellen. Naast witloofmachines maakte zij ook nog andere dingen.

Reacties

marc102
Vergane glorie is het eerste wat in mij opkomt
kramer
Prachtig filmpje, ondanks de drank.
Henk 1120
Prachtig mooi filmpje! Wat leven er toch bijzondere mensen op deze wereld 😄 Zekers vergane glorie...

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
PUNTEN
4
WEERGAVES
766