Hesston 7730

13 Hesston 7730 video's

MMaarten
Je moet nu al heel goed zoeken om nog een Hesston 7730 in werking te vinden, helaas zijn ze met uitsterven bedreigd. In de jaren '80 en '90 moest je niet lang zoeken om één aan het werk te zien in 'Het Meetjesland', een streek in provincie Oost-Vlaanderen (B).
Heel wat loonwerkers hadden er wel eentje lopen, sommigen meerdere en anderen hadden dan al een heuse collectie, zoals loonwerker Vervinckt.
Op een gegeven moment had hij er maar liefst vijf op het erf staan.
Met onze oude doos konden we zijn foto en ook film archief digitaliseren, met heel wat prachtige films al gevolg.
Net zoals zijn hakselaars, had oud-loonwerker Vervinckt ook een heel resum aan Same tractoren staan, men was trouwens ook Same verkoper.

In deze film zien we een Same Laser 130 en Same Trident 130 met Dewa silagewagens aan het werk.

Veel kijkplezier en vergeet geen bezoekje te brengen aan deoudedoos.be/ 😉

Reacties

XC 70
Prachtig
poech prut
Machtig mooie website

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
PUNTEN
6
WEERGAVES
9