Deutz-Fahr DX 230

1 Deutz-Fahr DX 230 video's

MMaarten
Terug een stukje film uit het enorm grote archief van Gilles SA uit Clermont (B). De Belgische bouwer van bietenmachines gaf ons de kans om hun foto en film archief te digitaliseren en op onze oude doos te plaatsen.

In dit stuk film dat vorige week op de oude doos kwam, zien we een demonstratie van de Gilles RB-155 bieten lader. Deze tandem bietenlader werd toen gedemonstreerd samen met een imposante Deutz-Fahr DX 230 van loonbedrijf Bini uit Meux (B).
Bini was destijds kind aan huis bij Gilles SA, want niet alleen het bieten materiaal kwam van Gilles, maar de loonwerker en deutz-verdeler had toen ook nog een Gilles GI trac.
De oude doos, zou de oude doos niet zijn als we daar geen film van hadden.

Meer vind je dus op deoudedoos.be/ !

Reacties

6920 JD
In welk jaar was dit?
MMaarten
@6920 JD De film moet van rond het jaar 1985 zijn.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
PUNTEN
4
WEERGAVES
3