John Deere 6150R

31 John Deere 6150R video's

Testing John Deere tractors is serious business!

De hobbelbaan heeft bij John Deere ook de bijnaam van martelbaan. Gedurende 1.000 draaiuren wordt de trekker blootgesteld aan mechanische krachten en trillingen die vergelijkbaar zijn met een veldsituatie. Per minuut maakt de trekker netjes één ronde ook in het weekend. Eén keer per dag wordt bijgetankt en controleert een technieker de trekker op mogelijke lekkages en worden alle olieniveaus gecontroleerd. Soms wordt de wordt de proef verlengd tot 1.200 of tot 1.500 draaiuren. Daarna wordt de trekker helemaal ontmanteld en volgt er een grondige eindcontrole van het frame en andere vitale onderdelen. De test is heel belastend voor de voorbanden. Daarom dat er altijd extra sets voorbanden in voorraad zijn.

Bron: deloonwerker.be/nl/john-deere-mannheim-6m-serie/

Reacties

ZetorTwente
Gaan alle trekkers hierover of alleen de prototypen en de eerste productie trekkers?
jeroen13
Spijtig dat ze er geen draaibare voor spatborden op hebben want die gaan wel regelmatig kapot...
@ZetorTwente prototypes die klaar zijn voor eindproductie.
Dit is eigenlijk een 6155R zie je aan het adblue reservoir en catalysator.
@jeroen13 Was bij eerste 30 serie, zijn allemaal vervangen geweest in het PIP programma = volledige garantie, zit nu boven en onder lager in en 3 smeernippels. 😉
jeroen13
@StijnTheDeereDriver
Ah dat wist ik niet maar ik wou gwn maar hebben dat die ook wel te lijden hebben met zulke obstakels.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
PUNTEN
2
WEERGAVES
381