Energic 519

2 Energic 519 video's

erik9831
Video van een Energic 519

Nieuwe bandjes achteraan geplaatst, verstuivers laten reviseren, nieuwe gloeikaarsen, vervangen van de olie, reinigen brandstof systeem ... Maar uiteindelijk is hij toch na minimum 6 jaar opgestaan uit zijn winterslaap.

Filmpje van de eerste draaimomenten van deze Energic 519

Reacties

mklok
Wat voor motor ligt daar in?
erik9831
@mklok Indenor 4.80 motor. Is een oude Peugeot 4 cilinder motor die in de 403 ook gemonteerd stond. Maar mits enige aanpassingen ook gebruikt geweest is bij tractoren. Zijn ook gekend uit de scheepsvaartbootjes.
mklok
@erik9831 Leuk trekkertje. Wel mooi dat je hem weer aan de praat heb gekregen. Hoeveel PK heeft deze trekker?
erik9831
@mklok Deze is 19 of 20 pk maar, je had hem ook in een zwaardere versie toen en dan was het 25pk
mklok
@erik9831 nog onderdelen te vinden voor de motor?
erik9831
@mklok Ja die zijn er, alleen vind ik ze niet 😄

Ik heb wel een adres waar ik de motor eventueel kan laten reviseren. Die zijn gespecialiseerd in allerhande motoren van modern tot oude dingen zoals deze. Wat een ander niet kan vinden of kent, kan deze persoon zonder problemen repareren en vinden.
mklok
@erik9831 Dan zal dat goed gaan komen. Achterbrug e.d. zal niks mee aan de hand zijn. Als de motor weer fris is heb je er een leuke trekker bij.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden tractor , diesel en indenor geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
PUNTEN
2
WEERGAVES
345
TREFWOORDEN