Onbekend Van alles

14 Onbekend Van alles video's

Michigan op de Trailer laden

Reacties

XC 70
Heb je meer info over deze bull , bouwjaar , pk's ? ik heb thuis een speelgoed Tonka nog van in de jaren 70 en die lijkt er als 2 druppels water op
+2
contitour
@XC 70
Ja Voor zover ik weet heeft hij de volgende specs:
- Clark Michigan 275B
- bouwjaar 1978?
- 350 PK?
- Gewicht 38 ton
- Bakinhoud 6 m3
- Dieseltank 700 ltr
- Hydrauliektank 600 ltr
- tilt +- 25 ton
- Banden 29.5 r29
Er is qua specs niet zo gek veel over te vinden. Gelukkig zijn de onderdelen via een amerikaans bedrijf nog goed leverbaar tegen niet al te gekke prijzen.
Henk 1120
@contitour Prachtig, wat een geweld!! Kon je overal wel onder de viaducten door en had je nog speciale transportvergunningen nodig om hem te vervoeren?
contitour
@Henk 1120 Het geheel was 440 cm hoog. Kan allemaal net, maar moesten wel even de route plannen. Het bedrijf had een doorlopende vergunning voor Nederland.
Henk 1120
@contitour Wel wat bijzonders, het transport van zo'n kolossale shovel!
XC 70
@contitour dank u

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
PUNTEN
8
WEERGAVES
786