Ford 8210

43 Ford 8210 video's

mklok
Video van een Ford 8210

Originele beschrijving:

Stro persen in de Dordtse Biesbosch met een prachtige FORD 8210 Gen.III met New Holland BB950 grootpakpers en een New Holland TM150 met NH BB9080 pers van Wi...

Reacties

mklok
@Kimi4ever genieten.
+1
Kimi4ever
@mklok Magische combinatie!!! 😀
+1
JD3010
Dat is een echte Ford.👍👍
RPCounty
Gewoon omdat t kan😆
mklok
@RPCounty ook een 8210 kan zomaar 200 pk hebben.
RPCounty
@mklok daar draait zo n 6,6 zn hand niet voor om ondanks dat t 80% meer is dan het origineel. Dat is gewoon heavy duty bouwen😆
mklok
@RPCounty Die motoblokken van de TW en 30 serie zijn ook 6,6 liter , net als de mijne. Nou zijden ze tegen mij dat dan de motorblokken van de TW en 30 serie andere lagers hebben zitten in de krukas om de krachten op te vangen. Is dat zo? Er zit wel meer power achter als wat ik heb.
mdoornekamp
@mklok is jouw 7810 standaard?
mklok
@mdoornekamp ja, altijd geweest ook. Zo maar houden. Wel mooi hoor zo die 8210 in dat filmpje.
+1
mdoornekamp
@mklok ja gewoon voor hobby heeft opvoeren geen nut. Gewoon netjes houden
RPCounty
@mklok de 8210 is eigenlijk een TW blok qua smeeroliepomp. De turbomotoren hebben drukgesmeerde pistonpennen en hebben drijfstanglagers met een smeergroef. Dat is in basis het verschil met je 7810.
mklok
@RPCounty Ik wist dat er een verschil is , blok op zich is hetzelfde enkel wat er binnenin zit daar zit een verschil. De 8210 is al anders begrijp ik. Je kon toen de 7810 met zo'n turbo setje laten uitvoeren , kreeg men dan geen problemen mee?
mdoornekamp
@mklok Een beetje extra vermogen gaat vaak nog wel een poosje goed. 200 pk voor een 110 pk trekker is wel heel veel voor dagelijks gebruik.
mklok
@mdoornekamp Ik geloof ook niet dat dit goed is voor continu gebruik. Maar deze blokken kunnen wel een hoop hebben. Ze liggen ook in een TW. Die heeft ook rond de 190 PK
mdoornekamp
@mklok Maar uit de reactie van rpcounty begrijp ik dat er bij de turbo motoren toch nog extra aanpassingen zijn. Maar kan natuurlijk ook een tw blok in gehangen zijn
mklok
@mdoornekamp Die mogelijkheid is er zeker. Heb die trekker niet in het echt gezien.Maar er zijn aanpassingen in de motor.
mdoornekamp
Prachtig.
XC 70
Topper van de week !!
mklok
Dank jullie wel, kom wel van YouTube af dus de duimen naar de Filmer ( Tractorspotter )
mdoornekamp
@mklok tractorspotter maakt sowieso altijd hele mooie video 's
mklok
@mdoornekamp Ja , dat doet hij goed. Mooie kwaliteit ook. Heeft ook mooi apparatuur .
mdoornekamp
@mklok hij heeft ook veel leden op YouTube. Hij woont ergens in het zuiden van Nederland toch?
+1
mklok
@mdoornekamp Dat kan wel kloppen. Brabant of zoiets. Hij komt ook regelmatig naar onze streek. Op mijn profiel staat een filmpje van de ladewagen van kemper met een David Brown. Die jongens die op de trekkers zitten zijn mij maten. Daar heeft hij een mooi filmpje van gemaakt.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
PUNTEN
9
WEERGAVES
948