Fendt 722 Vario

23 Fendt 722 Vario video's

Loonbedrijf/ Contractor Johan Frens uit Hulshorst (The Netherlands/ Nederland) aan het mest injecteren/ injection slurry / gülleeinarbeitung/ gülle ausbringen/ zodebemesten/ grasland bemesten in Nunspeet met een nieuwe/ new Fendt 722 met Kaweco/ Agrometer mestcombi.
www.jdagrivideo.jouwweb.nl maishakseljd@hotmail.com.
Landbouw/Agriculture/Landwirtschaft 2017

Reacties

Baltus_steyr
Die tank loopt er mooi over zeg! hoeveel kuub is die tank? En wat is de exacte nut dat je de bemester aan een( of ook de andere kant) kant een paar elementen op kunt buren? zodat je op het laatste precies uitkomt?
hobbyboer
@Baltus_steyr mooi uitkomen aan de zijkant bijvoorbeeld ja, of met de tankinhoud en de perceels lengte, of een beetje schuiven met werkgangen zodat je niet alle jaren/snedes door dezelfde sporen rijdt.
Baltus_steyr
@hobbyboer als je dat een beetje in de vingers hebt met bemester tank en verschillende percelen kun je toch wel machtig mooi bemesten, en vlot!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden mest , bemesten , kaweco , fendt , landbouw , grasland bemesten , zodebemesten , grasland , Agrometer en film geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
PUNTEN
2
WEERGAVES
758
TREFWOORDEN