Iseki TU 1500

8 Iseki TU 1500 video's

Yanmarthomas
Video van een Iseki TU 1500 stukje rijden en hakselen

Reacties

+1
jannie2001
Gaat mooi! andere helft van de beschermkap er ook bij?
Yanmarthomas
@jannie2001 welke kap?
jannie2001
Yanmarthomas
@jannie2001 nee die hebben we dr af gesloopt omdat een borg pennetje los zat
Hurli356
@Yanmarthomas meteen repareren. Levensgevaarlijk. Net als takken er te ver in stoppen.
Yanmarthomas
@Hurli356 @jannie2001 zo goed? Aftakas van de maaier erin gedaan

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

fendt farmer309c
@Yanmarthomas is wel beter met de beschermkappen er rond
jannie2001
@Yanmarthomas haha ja maakt mij nog niet zoveel uit met machines waarbij de bok dicht op de trekker zit en het geen machine is waar omheen gewerkt word en dat is hierbij wel het geval. en als je de aftakas inkort is het ook wel zo mooi en goed om de andere helft van de kap er ook weer op te zetten.
Yanmarthomas
@jannie2001 die andere helft is door gezaagt en de midden pijp is door t midden dus halve aftakas
+2
Fendt926Driver
Dat nastoppen van het hout zou ik niet zover in die trechter doen. neem de volgende tak en schuif daar de eerste mee aan als het blijft hangen
Yanmarthomas
@Fendt926Driver ja klopt maar was laatste tak haha
marc102
@Yanmarthomas Het is ook jouw laatste rechter arm/hand...
jannie2001
@marc102 zit er geen invoerrol in?
Yanmarthomas
@jannie2001 nee dan staat de iseki onderste boven en heb je al gauw 20/25 pk nodig
jannie2001
@Yanmarthomas valt wel mee toch. ik bedoel je kan de ak er nu met de hand indrukken dus zn rol zou niet zwaar trekken. maarja wij hadden een ouderwetse goeie stevige kwalliteit hakselaar met messen van een centimeter dik en een vliegwiel van een halve meter. en 45 pk er voor is natuurlijk niet te vergelijken.
jannie2001
Hierbij een foto

(klik om te vergroten)

fendt farmer309c
@jannie2001 werkt dat een beetje zo'n Jensens hakselaar ? Geeft een grover resultaat als een gewone hakselaar
+1
jannie2001
@fendt farmer309c ja dat klopt zitten maar 2 messen in. echt een goeie machine. is zn 35 jaar oud en wij halen hem bij een boer uit de bosjes weg. even met een koevoet aan het vliegwiel draaien en jahoor aftakas er aan en gaan. complete stammen van rond de 14 cm gaan er door. rabbel rabbel. zit een invoer rol in die de takken mooi mee slurpt. is ook wel nodig want et gaat nogal te keer met zn tak en dan kan je maar beter een meter opzij doen. helaas is deze machine niet van ons zelf maar zou hem graag overnemen. als hij het er te zwaar mee krijgt slipt de aandrijving. het vliegwiel word aangedreven door een soort van velg met daaraan een dikke ruberren band. die slipt dan. even de de hendel van de invoer rol indrukken zodat ie alles kan verwerken en draaien maar.
fendt farmer309c
Volgens mij heeft die Iseki toch meer als 4 uur gelopen of worden deze nog nieuw gebouwd of is hij opgeknapt en teller op nul?
jannie2001
@fendt farmer309c volgensmij worden die trekkertjes uit china en japan gehaald en uitelkaar worden gehaald en gespoten. denk klokje rond maar weet niet zeker. ze gaan maar tot 999 uur
fendt farmer309c
@jannie2001 zoiets denk ik ook maja ik heb toch liever een oud trekkertjes waar je van weet wa er mee gedaan is als zo'n geïmporteerde maar das ieder zijn keus
Yanmarthomas
@fendt farmer309c terug gedraaid tijdens reviseeren van de motor en spuiten
fendt farmer309c
@Yanmarthomas Ah zo ik dacht al

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
PUNTEN
1
WEERGAVES
0