Massey Ferguson Meerdere

114 Massey Ferguson Meerdere video's

Angelo368
Loonbedrijf Hoekstra aan het sleepslangen met Massey Ferguson Meerdere en Roelama 12.70 meter bemester met sectieafsluiters, verder staat er nog een massey ferguson 6480 met slangen haspels en nog een massey ferguson 7718 met de sleepslang pomp

Reacties

trean
Mooi filmpje, deze nieuwe bemester met sectieafsluiting per 2 uitlopen werkt mooi.
Die arm werkt ook beter als de vorige. Alleen jammer dat hij een keertje moet steken op de kopakker. Dat doet de andere sleepslang van hun volgens mij niet, die trekt hem in een keer om.
mdoornekamp
@trean Er Is maar 1 bemester die je altijd in 1 keer omtrekt en dat ik een schouten. Omdat die laag/onderlangs trekt. Hoog trekken werkt niet met lange percelen.
trean
@mdoornekamp klopt, de andere bemester is een schouten.
mdoornekamp
@trean ok. Vooral het nieuwste type met de lange telescopische trek arm werkt mooi.
930triplemaaier
@mdoornekamp de vervaet lukt dat ookl altijd mee hoor
mdoornekamp
@930triplemaaier trek je hem niet op zijn kant dan? Hoeveel sleepslang heb je erbij?
930triplemaaier
@mdoornekamp nee dat valt wel mee hooguit dat je je buitenste wiel door slipt omdat deze dan bijna los komt van de grond. Wat ik dan wel doe is de bemester iets op klappen omdat anders het uiteind door de grond loopt te ploegen
Angelo368
@trean ja werkt mooi die sectie afsluiting, mooi dicht klappen boven de greppels ook, moet alleen weer even wennen dat ze door de stront heen moeten om de slangen op te ruimen, dat was het grootste voordeel van de haspel, hoefde je niet gauw door de shit heen.
trean
@Angelo368 en de man op de trekker met haspels kon wat anders gaan doen als er genoeg slang was uitgelegd. Dat is zeker zomers makkelijk.
+1
Angelo368
@trean ja klopt, met grote blokken was dat wel een 2 mans systeem
930triplemaaier
300 4 duims en 300 6 duims sleep
mdoornekamp
Dan heb je eerst 300 meter 4 duims aan de verveat en dan 300 meter 6 duims?
930triplemaaier
Ja
kheb 2x 300 4 duims en maar 1x 300 6 duims sleepslang en nog iets van een km translang

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden ferguson , massey , zodebemesten en sleepslangen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
PUNTEN
2
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN