Challenger MT 755

1 Challenger MT 755 video's

Mick Jaguar
Graanstoppel openscheuren en groenbemester inzaaien met een Challenger MT755C rupstractor en New Holland T6.160 Blue Power. De 340 pk sterke Challenger MT755C trekt het land open met een 3,50 meter brede VSS Cappon bouwvoorlifter. Deze is ook uitgerust met een Cappon Roll, dit zijn 2 in dezelfde richting en in elkaar draaiende rollen, speciaal om vollopen van de rollen in natte omstandigheden te voorkomen.
De New Holland T6.160 heeft vooraan een Steketee zaaibedcombinatie en achteraan een Maschio rotoreg met Gaspardo Aliante zaaimachine met werkbreedte 3,50 meter.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden zaaien , new holland , rupstractor , steketee , diepwoelen , cultivator , gas , polder , zaaimachine en challenger geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
0
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN