Onbekend meerdere (diverse merken)

90 Onbekend meerdere (diverse merken) video's

R Spijker
Intrador gaat het land door voor de Trekkerkalender 2018

Het Beste Bod - onderdeel van Intrador – is druk bezig met de Trekkerkalender 2018. In de maand juni zijn zij op zoek gegaan naar de 12 mooiste trekkers van het land. Middels een succesvolle Facebookcampagne hebben vele liefhebbers een foto van hun trekker ingezonden. Iedereen kon 30 dagen lang stemmen op de mooiste inzending en met meer dan 2000 stemmen is daar is een top 12 uit voortgekomen. Deze mooiste trekkers verdienen een plaats in de Trekkerkalender 2018 met daarbij een mooie dame. Deze dames werden ook via Facebook geworven en hebben allemaal affiniteit met trekkers of het agrarische leven.

In de laatste week van augustus is het team van Intrador samen met fotografe Tineke Vonk het land doorgekruist om de twaalf gelukkige winnaars op te zoeken. Van het TT Circuit in Assen tot Hoofdplaat in Zeeland, overal werden ze met enthousiasme ontvangen om de mooiste trekkers van het land vast te leggen. De Trekkerkalender 2018 is vanaf 5 september te reserveren op www.trekkerkalender.nl. In november zullen de kalenders verstuurd worden en ze zullen tussen de 10 en 15 euro gaan kosten.

De Trekkerkalender is in het leven geroepen om op een leuke manier met de doelgroep in contact te komen en meer naamsbekendheid te creëren voor het bedrijf Intrador. Laatstgenoemde is een online veilingplatform voor eigenaren van gebruikte objecten voor de bouw, grond- weg en waterbouw, bosbouw, agrarische activiteiten, transport en logistiek. Het is een nieuw bedrijf en wordt tot nu toe goed ontvangen in de markt. Wie weet wordt er dus volgend jaar weer een Trekkerkalender voor 2019 uitgebracht!

ZIE: trekkerweb.nl/artikel/2017/…

Bestel de kalender via: trekkerkalender.nl/

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden valtra , landini , steyr , trekker , john deere , massey ferguson , new holland , jcb , fendt , rupstrekker , kubota , claas , banden , deutz fahr , rupsen , werktuigen , mechanisatie , agco en challenger geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!