New Holland 1880

13 New Holland 1880 video's

MMaarten
Terug een update van De oude doos.be! Deze keer trekken we naar het natte najaar van 1984. Toen was er in vlaanderen weer heel veel regen gevallen terwijl men de mais van het land moest halen. Bij loonwerker Paul Van Hulle uit Tielt (B) lukte dit niet meer met eigen machines, waardoor men de hakselaar van Gebroeders Huys uit Aalter/Hansbeke ter hulp riep.
De Gebroeders bouwden hun New Holland 1880 om en plaatste deze op een onderstel van een Poclain 80 kraan. De machine kreeg rupsen mee van 90 centimeter breed en een bak achteraan aangebouwd afkomstig van een Hesston Field Queen 7655.

Meer over dit bedrijf? deoudedoos.be/ het enige adres!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
3
WEERGAVES
567
TREFWOORDEN