Iseki TU 1500

8 Iseki TU 1500 video's

Yanmarthomas
Video van een Iseki TU 1500 hakselen werkt echt mooi

Reacties

zenotrac1
Beste,
Ik ben ook aan het overwegen zo een houthakselaartje aan te kopen tevreden van? Wat zijn jou ervaringen met deze machine?
+1
Yanmarthomas
@zenotrac1 hallo ik zie je reactie nu pas ik kreeg er geen melding van.

Dit is een super fijne machine zeker een aanrader en je ziet je kan hem vanaf 15 pk al makkelijk draaien hij trekt de takken zelf naar binnen zonder invoerrollen dat is ideaal en je kan hem fijn afstellen met het tegenmes die er op zit en met 1 set messen kun je jaren hakselen als je er maar geen ijzer instopt want dan is de boel meteen kapot dus dit is zeker een aanrader voor iedereen die een grote tuin of bos heeft.

Groet
jammermaarhelaas
Als de tak in de trechter zit en niet verder wil druk hem dan aan met een andere tak, ga nooit met je hand in de trechter drukken!
jehan
En doe zaag helm op met oorkleppen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
PUNTEN
1
WEERGAVES
0