New Holland FR

24 New Holland FR video's

nagd2010
Loonbedrijf Prenger (Den Velde) aan het mais hakselen in Daarle, de mais werd daarna ingekuild bij de fam Dalvoorde in Den Ham.
In een extra lange 2 delige samenvatting volgen we loonbedrijf Prenger 's ochtends en 's middags bij de maisoogst en zien we beelden van het werk op het veld, rijden we mee op de hakselaar en op een van de trekkers als deze de mais naar de boerderij rijdt.
Op de boerderij uitgebreid beelden van de inkuil werkzaamheden, van zowel het lossen van de wagens als ook het verdelen en aanrijden van de mais.
Het hakselen wordt gedaan met een New Holland FR500 voorzien van een 6-rij maisbek, de mais op dit veld is echter gezaaid op 37.5 cm (normaal 75cm) waardoor de machine 12 rij in een keer meeneemt.
Naast de hakselaar zien we 4 New Hollands voor de afvoer, in volgorde van verschijning : New Holland T7.270 Blue Power met een Krone ZX 430 GD, New Holland T8020 met Krone TX 460D, New Holland T7.230 met Veenhuis silagewagen
en een New Holland T7.270 Blue Power met Veenhuis silagewagen.
Op de kuil zien we een Case IH Magnum 290 CVX met zowel aan de voor als achterzijde een maisschuif.

Reacties

+1
flupke 1
Mooie film 😉
van mooi materiaal 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden veenhuis , trekker , new holland , prenger , loonbedrijf , tractor , inkuilen , mais hakselen , krone , case ih , Mais , silage , blue power , oogst , kemper , mais inkuilen , camera , t7.270 en mais transport geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!