Claas Jaguar 950

224 Claas Jaguar 950 video's

Mick Jaguar
Mais hakselen door Grond- en Landbouwwerken Wilvagro bvba uit Ertvelde-Rieme (B) met de Claas Jaguar 950. Deze kreeg dit seizoen een nieuw Kemper 475plus voorzetstuk, ter vervanging van het vorige, een 375plus.
Twee tractoren met silagewagen verzorgen het transport:
* Case IH Optum 300 cvx met DEWA 3-asser 50m³.
* Case IH Puma 230 cvx met DEWA tandem 40m³.
De landbouwer rijdt de mais zelf vast op de kuil en dit met een indrukwekkende Clark Michigan 85 wiellader op dubbellucht! Tegelijkertijd wordt hiermee ook gemalen gerstgraan over de mais verspreidt. En met een Valtra Valmet 8550 en VDW bietensnijder worden ook voederbieten in de maiskuil gemengd. Kortom, een stevige maaltijd voor het mestvee!

Reacties

radium45
De zijkanten van de kuil bijwerken heeft geen prio blijkbaar.
jehan
@radium45 dat dacht ik ook al.wel gek eigenlijk want als je met zon ouwe shovel moet werken zou ik er graag ff van af willen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden hakselen , mais hakselen , claas , case ih , Mais , dewa en maisernte geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
PUNTEN
2
WEERGAVES
504
TREFWOORDEN