Mc-Cormick D 219

11 Mc-Cormick D 219 video's

PeterD219
De eerste run van het blok

Reacties

Tichéll
Schitterend om te zien. Dit is er eentje uit '59 uit de vorige eeuw. Geloof mij, ik heb er van genoten ...

EJ
PeterD219
@Tichéll inderdaad schitterend, maar ik krijg hem niet op het juiste toerental afgesteld. Lijkt wel of hij net andersom reageert. Bij gas geven stopt hij en bij stoppen, loopt hij door totdat het toerental zo laag is dat hij uitvalt..
Ik weet dat ik er dichtbij ben, maar.......
PeterD219
Wie weet wat ik kan doen om de motor op het juiste toerental te krijgen.

Afgelopen zaterdag heb ik de kap van de voorkant van brandstof pomp er af gehaald. Volgens het werkplaatshandboek dienen diverse moertjes en bouten geborgd te zijn met een loodje. Niets is minder waar. Iemand heeft blijkbaar wat zitten rommelen. Als ik gas bij geef, hapert hij en als ik gas minder gaat hij harder lopen. Als ik het handgas helemaal naar voren zet, zou hij moeten stoppen. Dat doet hij na verloop van tijd.

Er zitten wel wat verschillen tussen dit blok en het oude 219 blok. Daarin zitten kogels als gewicht voor afregeling van het gas/toerental. In het 217 zitten 2 gewichten in de vorm van een halvemaan. Net als in het werkplaatshandboek.

Ik heb het idee dat er wat veren missen. De hendel welke is verbonden met het gaspedaal/handgas komt ook niet vanzelf terug. Nu staat erin het boek dat on het bovendeksel van de brandstofpomp een veer zou moeten zitten. Heb ik nog niet naar gekeken.

Wie o wie kan mij helpen.

Ik hoop dat ik er bijna ben, want wordt er wel wat moedeloos van.

Alvast bedankt voor de raad en daad.

Peter

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden mccormick en testen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
PUNTEN
2
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN