Hesston Field Queen 7655

10 Hesston Field Queen 7655 video's

nagd2010
Video van een Hesston Field Queen 7655 druk aan het gras hakselen tijdens het Oldtimer grashakselen in Heemserveen. In deze 2e video vooral aandacht voor de Hesston Field Queen, die met z'n heerlijk brullende Detroit Diesel het gras van het veld haalt. Voor de afvoer rijdt er een Eicher 3105 mee. Ook de andere trekkers van de vorige video zijn nog bezig op het veld.

Reacties

+1
flupke 1
Nostalgie 😉
De grasdrogerij hier in de buurt had ook een paar van die dingen
maar dat is wel een 40 jaar geleden
maar een pracht van een geluid van de detroit 😉
nagd2010
@flupke 1 Ik herinner me ze ook van de grasdrogerij (Ruinerwold) die hier dan soms in de buurt kwam met die Field Queen. Zal hier zo'n 25 jaar geleden zijn, en heb ze daarna ook jaren niet meer gezien. Vorig jaar voor het eerst in jaren weer zo'n Field Queen horen brullen, heerlijk geluid.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden trekker , oldtimer , gras hakselen , turbomatik , tractor , inkuilen , gras inkuilen , trekkerslep , strautmann , grasdrogerij , detroit diesel en veldhakselaar geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!