Claas Jaguar 870 Speedstar

101 Claas Jaguar 870 Speedstar video's

tonnie-stam
Kijk, daar heb je Loonbedrijf Krans (De Wilp) × met een Claas Jaguar 870 Speedstar.

Originele beschrijving:

5 oktober 2018. Loonbedrijf: Krans uit De Wilp aan het mais hakselen met de Claas Jaguar 870 Speedstar. tsnieuws@outlook.com

Reacties

jehan
..hakselen op de goede hoogte ..
Wimsumar
Beste Jehan:

Quote Reactie van @jehan:
goede hoogte

Enerzijds erg jammer zo veel voer op het land achter te laten, anderszijds is de mais nog dusdanig onrijp / groen dat er wel wat van de relatief vochtige onderstam op het land mag blijven.
jehan
Onderste gedeelte van de stam is zit weinig voedingswaarde in ..onderste gedeelte zit ook vaak de meeste vervuiling aan ..zal dit jaar meevallen ivm droogte ..maar andere jaren zie je toch vaak zand op het onderste deel zitten ..van opspattende regen ..
Wimsumar
Beste Jehan:

Quote Reactie van @jehan:
weinig voedingswaarde

Ja, dat kun je zo inschatten (ik heb er nog nooit een analyse van gezien). Desondanks zit er wel de voor de koe noodzakelijke ruwe celstof in.
Opgespatte gronddeeltjes is mij (in zowel droog als nat jaar) onbekend.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden kaweco , mais hakselen 2018 en Mais oogst 2018 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
PUNTEN
0
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN
GESPOT IN DEZE VIDEO