International 733

7 International 733 video's

Video van een International 733 en Welger AP53

Reacties

+1
Klein Rot
Mooi span
Uni-Trac
@Klein Rot Dank je wel!
+1
olro 61
Prachtige film, mooie combi, en wat een heerlijke 4 cilinder IHC sound heeft die 733!
Uni-Trac
@olro 61 Dank je wel!
Andre150
@olro 61 Is een 3 cylinder…..
+1
SJB533
@Andre150
Nee, viercilinder
+1
deutzisthebest
Knap setje!
Alleen vraag ik mij af wat het idee achter stang is achter het perskanaal? Al die balen liggen nu schots en scheef op het land?
Uni-Trac
@deutzisthebest Dank je, de stang (origineel)zorgt er voor zoals ze in het filmpje staat dat als de wiersen kort naast elkaar liggen je de balen de volgende keer niet in de weg liggen als je de eerste ronde "tegen de richting in" rijdt omdat de wiers te kort op de afrastering ligt of bij het doorsteken. Zet je de stang naar rechts dan vallen de balen naar links en heb je wat meer plaats bij het andersom rijden. Bij een brede hark is de stang dus overbodig.
+1
deutzisthebest
@Uni-Trac

Kijk aan, daar is over nagedacht! Mooi simpele oplossing

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
PUNTEN
5
WEERGAVES
542

TREFWOORDEN