John Deere 6150R

31 John Deere 6150R video's

cb6520
Video van een John Deere 6150R voeren met programma van cowconnect.

Reacties

@cb6520 dat gaat mooi! Lost mooi gelijkmatig.
+1
cb6520
@ronald-deutz-fahr dat komt denk ook omdat die met veel omwentellingen in de minuut draait dat is met lossen ook veel meer dan in de lage gang. Ik gebruik meestal het bandje voor maar dat was niet handig met filmen.
arjanvw
Kom je met deze rij snelheid wel aan de andere kant?(je hebt 2500kg te verdelen) Of zitten de twee productie groepen allemaal aan de rechter kant?
cb6520
@arjanvw die 2500 is nog tot de midden aan deze kant van de stal. in deze wagen zitten 3 groepen die ik 2 keer per dag voer 3x 120 koeien
arjanvw
@cb6520 het programma past zich automatisch aan (kg)als je aan de volgende groep begint? Mooi systeem als je een groot bedrijf hebt met meerdere groepen!
cb6520
@arjanvw ja rekent alles door en houd de voorraden ook bij. Weet precies hoeveel er nog ligt. Vooral handig met de losse grondstoffen
@cb6520 die voorraden is ideaal indd! Heb je als scherm gewoon een smartphone in de trekker? Permanent aan de lader?
+1
cb6520
@ronald-deutz-fahr ja klopt en in de manitou een tablet

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
PUNTEN
3
WEERGAVES
0