Onbekend Van alles

8 Onbekend Van alles video's

Slechtwerkende hydraulische kleppen die niet goed sluiten of totaal niet reageren door fijn vervuiling in de olie.
Om dat het standaard filter niet het micro vuil uit de olie filtert kunnen de hydraulische kleppen gaan verkleven en daar door haperen. Door een extra bypass filter te instaleren zullen deze problemen verholpen worden en de levensduur van de tractor verlengen. De olie kan ook veel langer mee tot wel 3 keer wij raden aan om wel een olie monster te nemen. binnen 1 keer olie wissel is de investering al terug verdient.

Reacties

Fendt926Driver
Wel een beetje heel erg veel reclame filmpje.
Sommige kleuren komen vaker voor in het filmpje dan anderen.
Zijn er ook merken die het wel direct goed doen of zijn jullie altijd beter?
jan83
@Fendt926Driver Haha klopt wel is ook wel een reclame filmpje . Maar New Holland, Case, Styer, Deutz eigenlijk alles wat een gecombineerd olie bad heeft met de remmen hebben dit soort problemen. En kan een hoop prijzig problemen geven. Maar elke tractor fabrikant filtert te grof vaak maximaal tot 10 micron en het hydraulische systeem heeft toleranties van 4 micron.
Veel klanten van ons zweren erbij. voor een gedetineerde uitleg kan je ook bij dit topic kijken: Hulp bij extra hydrauliekfilter op trekker bouwen gevraagd. hier staan referentie brieven en test cases in.
Maar wat je zegt sommige tractoren hebben minder storing door dat ze de olie apart hebben maar dat heeft ook weer ze nadelen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden new holland en bypass filter geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
PUNTEN
0
WEERGAVES
231

TREFWOORDEN