Schlüter Meerdere

14 Schlüter Meerdere video's

50 jaar Schlüter tractor geschiedenis tezamen gebracht op een veld, op de H.M.T. show in Paningen 2019. Motoren en Traktorfabrik Anton Schlüter was in de jaren 60 en 70 een voorloper in de bouw en ontwikkeling van grote en inovatieve tractoren tot wel 500 pk! De verkochte aantallen waren beperkt, en toch waren er veel tractorseries met weer velen varianten. Op de H.M.T. in Panningen was er een mooi overzicht te zien van de vele Schlüter series die destijds gemaakt zijn.

Reacties

+1
olro 61
Alle Schlütervrienden nog bedankt voor de medewerking aan deze video, van dit prachtige "Schlüter Treffen,, in Panningen!
a3vandiejen
Prachtig, jij bent ook een echte liefhebber Olav. Heb je zelf ook een trekker, of gehad. Je ziet dat je er ook veel van weet.
+1
olro 61
@a3vandiejen Bedankt, nee, ik heb zelf geen trekker, alleen een - bescheiden - collectie schaalmodellen van trekkers/werktuigen...en bij boeren met trekkers gewerkt.
a3vandiejen
@olro 61 Ook mooi hoor, en zeker een leuke hobby.
Mijn broers hebben bij m'n vader op het loonbedrijf gewerkt maar hebben geen trekker.
Ze vinden het wel prachtig dat ik met de Same bezig ben.
Schluterfan
Graag gedaan Olav! Leuk filmpje is het geworden!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
PUNTEN
6
WEERGAVES
260

TREFWOORDEN