Holaras Uienrooier

2 Holaras Uienrooier video's

tonnie-stam
Hier zie je Agrarisch Loonbedrijf Haaijer (Veelerveen) × met een Holaras UR170 Uienrooier en Klapper Holaras UM180-F

Reacties

hobbyboer
Mooi om te zien dat ook alle instelmogelijkheden benut worden...
(Mag toch aannemen dat de hef van zo'n rode new holland de beschikking heeft over een daalsnelheidsregeling?)
@hobbyboer standje vrije val 💪🏻
Ritchie
@hobbyboer

Haha dat vindt zo'n rooias niet leuk kan ik je vertellen.

Ik vind vooral dat ie heel hard rijdt. Wij rijden in goede normale omstandigheden niet harder dan 3 km/h maar dit lijkt wel een stukkie harder.
+1
JD 6430 The Best
@Ritchie Veelerveen lijkt mij een omgeving waar in elk geval geen kleigrond is. Misschien dat die veen of zandgrond minder hard is dan klei je iets sneller kan?
Ritchie
@JD 6430 The Best

Ja zoiets zal het wel zijn idd. er had 3,3 moeten staan dat kun je ook wel rijden. Zaaiuien staan niet zo diep natuurlijk die 'duw' je er meer uit soms. Met plantuien kun je meestal ook wel doorrijden maar dan moet je klapper het wel een beetje mooi aan kunnen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
PUNTEN
1
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN
GESPOT IN DEZE VIDEO