Oldtimers Meerdere

268 Oldtimers Meerdere video's

Mais hakselen met oldtimers op de jaarlijkse hakseldag van Hakselploeg 7 in Markelo.
Eerder hadden we al een korte video van de Fox Super D, en in deze 2-delige video hebben we uitbreid beelden van de rest van het evenement.
We arriveren 's ochtends op het parkeerterrein waar ook de deelnemers zich verzamelen, en na even rondgekeken te hebben zien we de eerste hakselaar en trekkers richting het veld vertrekken.
De eerste die op het veld voorbij komt is een Renault 551 met een 1 rij Taarup 101 hakselaar, ernaast rijdt een Zetor 6011 met een enkelas kipper.
Onderweg naar een andere hoek van het veld komt er een Fendt Farmer 103S Turbomatik voorbij stuiven en zien we op de achtergrond de Fox 6650 zelfrijder met een Deutz D5206 met een Veenhuis silagewagen al dichterbij komen.
Ook de Fox Super D is weer volop in beeld, oa met een Fendt Farmer 306LSA en International 744 ernaast.
Andere trekkers die in deze video voorbij komen zijn een International 844-S, Case International 956XL, Fiatagri 70-90 en een International 633.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden renault , taarup , veenhuis , hakselen , zetor , trekker , oldtimer , fendt , tractor , deutz , case ih , Mais , silage , oogst , mais hakselen , farming , hakselploeg 7 , fox super d , 2019 , harvest , mais hakselen 2019 en mais oogst 2019 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
1
WEERGAVES
321
TREFWOORDEN