International 533

7 International 533 video's

Video van een International 533 vandaag de motor even opgeschoond door hem bij de buurman aan de mestmixer te hangen.

Reacties

roscho
Dat zal hem goed doen. Maar waar komt die olie vandaan die op de uitlaat zit? Klepdekselpakking iets lek?
Heb je hem hier halfgas lopen of is dit wat hij maximaal trekt? Ik schat dat hij maar zo'n 1500 toeren maakt.
Yanmarthomas
@roscho nee de klepsteelrubbers zijn lek. Ga deze winter heel de motor reviseren. Blijft ook olie zuipen. Had toen de aftakas uit stond de motor op 1700 gezet. En met de aftakas aan zakte die naar de 1500. Meer wou de boer ook niet hebben.
roscho
@Yanmarthomas Heb je de belaste aftakas aangezet bij 1700 toeren? Dat lijkt me niet helemaal jofel voor de koppeling.
Yanmarthomas
@roscho als ik dat stationair doe slaat ie af. Zeker in het begin als de mest nog dik is. Ging heel soepel hoor. 2 seconden en hij liep.
+1
roscho
@Yanmarthomas Bij 1700 toeren krijgt de koppeling meteen alle beschikbare koppel op zijn dak. Ik zou toch liever wat lager starten. Als het stationair niet gaat, dan misschien bij 1000 toeren.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
PUNTEN
5
WEERGAVES
666