Claas Jaguar 950

224 Claas Jaguar 950 video's

nagd2010
Loonbedrijf Reimink (Den Ham) bezig met het hakselen en inkuilen van de laatste paar vrachten mais voor melkveebedrijf Willems.
Het hakselen wordt gedaan met hun Claas Jaguar 950 Dynamic Power die voorzien is van een 2019 model Claas Orbis 600 SD 8 rij maisbek.
Naast de hakselaar rijden ze met een Massey Ferguson 7724 Dyna-VT en een Massey Ferguson 7624 Dyna-VT met beide een DEWA 3 assige silagewagen.
Op de boerderij zien we ze daarna de vrachten mais op de tweede maiskuil lossen en een New Holland TVT195 met maisschuif en een JOB Inno Walz 260 de mais verdelen en vastrijden, terwijl op de achtergrond de eerste maiskuil al onder plastic zit en door Reimink met een Doosan DX140W van een laag zand voorzien wordt.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden hakselen , trekker , massey ferguson , loonbedrijf , reimink , tractor , inkuilen , mais hakselen , claas , kuil aanrijden , Mais , silage , dewa , oogst , mais inkuilen , farming , veldhakselaar , harvest , jaguar 950 , sony en mais oogst geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!