New Holland 8970 A

2 New Holland 8970 A video's

mdoornekamp
Ploegen met dikke 8970 A en Lemken 6 schaar.

Reacties

Ritchie
Mooie film, waarom haalt ie na het inzetten de ploeg weer ff uit de grond?
hermanjohndeere
@Ritchie ik gok omdat zen loopwiel niet goed vast geklikt was.
Ritchie
mdoornekamp
@Ritchie @hermanjohndeere ja ging even wat fout. Weet ook niet precies wat .

Wel een beer van een trekker. Rijdt ook wel op zwaardere grond. Hier ook al met de nieuwe ploegbanden van BKT.
hermanjohndeere
@mdoornekamp met de pöttinger ploeg valt het steunwiel soms niet terug. Maar dat is sporadisch. Als je dan net even voor je kijkt met inzetten dan merk je het snel genoeg aan het zwaar trekken hahaha
jmos
@mdoornekamp dat is het oude type steunwiel van lemken, die wil wel eens bij de pal langs vliegen als hij wat stuitert met inzetten. Heb ook wel eens gehad dat die niet voorbij de pal kwam met wentelen.
Fendt926Driver
Prachtig ploegwerk.
Ook 99% super ondergewerkte lange groenbemester.
Neem aan dat dit op wintervoor ploegen is?
mdoornekamp
@Fendt926Driver ja wintervoor ploegen. Dit is nog het oude rechte rister van Lemken. Die maakt erg mooi werk. Trekt wel wat zwaarder.
joozt
Hij heeft de gang er goed in, sleurt er flink aan! Mooi filmpje! Wordt dat bij jullie overal gedaan; rijdend uithalen en dan direct wegdraaien?
mdoornekamp
@joozt als je de ploeg stilstaand uit de taaie klei trekt, komen er enorme krachten op de bok. Daardoor is de hef as van de ploeg al eens gebroken. De trekker heeft daarom ook cat 4 vanghaken aan de hef.
joozt
@mdoornekamp dat begrijp ik maar hier zie je iedereen op de kopakker even iets terug rijden met uithalen. Kan me voorstellen dat bovenstaande manier sneller is maar als je dat hier doet neem je toch nog wel heel wat grond mee omhoog denk ik!
+2
mdoornekamp
@joozt ja klopt. Ik rij zelf ook altijd even terug met uitheffen
+1
mdoornekamp
@StevenBomers dit is oude M50 rister
+1
StevenBomers
@mdoornekamp ploegt netjes maar trekt idd wel zwaarder. dit rister liep in het verleden aardig veel hier.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden ploegen , ford , new holland , lemken en ploughing geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
PUNTEN
9
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN