New Holland TM 135

24 New Holland TM 135 video's

PieterA
27 maart 2021 Video van een New Holland TM 135 met Doggen neuswiel en zelfbouw/Steketee combinatie bezig met land klaarleggen voor bieten.

We drukken volvelds aan over een breedte van 270 cm. Dat is dan gelijk ook de netto werkbreedte. Met deze combinatie kun je op alle grondsoorten land klaar leggen. Dit is pas geploegde grond van 9% afslibbaar. Je kunt hier na 1 x klaarleggen bieten in zaaien. Ik ben blij met dezecombinatie, omdat we niet veel hoeven te verstellen en we toch op alle grondsoorten uit de voeten kunnen. De maximale werkdiepte is wel beperkt, want de trekker trekt maar op 2 wielen. Dankzij de snelheid kan de tm toch goed z'n vermogen kwijt. Rijsnelheid is hier denk ik ongeveer 13km per uur.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden land klaarmaken en bietenland klaar leggen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
1
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN