Oldtimers Meerdere

270 Oldtimers Meerdere video's

nagd2010
Even rondkijken op de oldtimershow van de Twentse Rakkers (Den Ham) die dit jaar plaatsvond op vrijdag 27 mei op het terrein van Mts Bartels.
In 2019 filmden we nog een keer een toertocht en in 2021 de verlichte kerstoptocht door het dorp, maar de laatste keer dat er een oldtimershow plaatsvond, toen nog bij de Bosruiters, was alweer in 2017.
In deze video lopen we even over het terrein langs de mooie verzameling oldtimer trekkers die daar staan opgesteld, waarbij vooral de collectie van maar liefst 11 Eicher trekkers van Koppelman en een schitterende MAN Ackerdiesel voor ons opvallen.
Tegen het einde van de video worden ook nog een aantal trekkers gestart om op de baan waar een dag eerder de autocross plaatsvond te gaan rondrijden.

27 Mei 2022

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden landini , steyr , poseren , john deere , ford , massey ferguson , oldtimer , lanz , eicher , fendt , ihc , oldtimers , hanomag , trekkers , cormick , fiatagri , farming , man , show , david brown en sony geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!