Claas Jaguar 950

224 Claas Jaguar 950 video's

roscho
Mais 2022. Loonbedrijf Pelle maait mais. Helaas ligt de vruchtbare grond nu bij de buurman op het dak en die mag geen water gebruiken om het huis te wassen...
jehan
@roscho zo kuj weer van ow afkiekn?
roscho
@jehan Nog moar 100 meter, doar steet al wier niejen mais. Moar dat zal ok gin twee wekke mear stoan. Onvoorstelbaar wat een stof er vrijkwam, die 't eind van het filmpje.
jehan
@roscho Ja die stof zijn we nog lang niet vanaf. Deze week gaat het hier in de buurt ook gebeuren. Snap het niet dat ze nog zolang wachten. Mais wordt alleen maar droger en droger.
roytieltjes
@jehan toet toet 🤣🤣🤣🤣🤣
jehan
@roytieltjes ja toet toet wanneer maken jullie het af bij buurman . staat nog bijna een wagen mais op het land hihi
roytieltjes
@jehan haha klopt.

Reacties

XC 70
Is een 950
+1
roscho
Quote Reactie van @XC 70:
950

Dank voor de correctie, is gewijzigd.
SJB533
Alsjeblieft zeg, wat droog... Had 28-8 wel gezien, dat de maïs in N-O Schterhoek Z-O Twente dood op het land stond, maar dat het ook zo extreem stuift wist ik niet...

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden stof , Mais en droogte 2022 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
PUNTEN
0
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN
GESPOT IN DEZE VIDEO
LOCATIE