John Deere 6220

13 John Deere 6220 video's

John Deere 6220 met Peecon Pacman

Reacties

me
Zeer mooie kuilwand .. happen gaat ook sneller dan dat ik eerste instantie dacht .. maar het ook met hydro-capaciteit te maken neem ik aan ? hoeveel happen zit dat ding vol ? En hoe haal je verder je voerresten en dergelijke weg doe je dat met een frontlader of een shoveltje ofzo ? of heb je die niet 😃 !
MFdriver
Emmertje mineralen er door heen? enne hij gooid het wel aardig ver weg
casejxu
Wat is die draad aan het voerhek??/
hobbyboer
Das een schrikdraadje. we hebben wel eens last gehad van koeien die gras achterover op de roosters gooiden.
@ Thom. gaat machtig mooi he? dat happen. 1 hap is 3 kuub vast en luchtig gemengt een kuubje of 5 6 7 net hoe droog of nat je kuil is. dus na een hapje mais,perspulp o.i.d., is de wagen na anderhalve hap graskuil al propvol.
maar nu kunnen we voor de melkkoeien net een dag redden met 1 dikke hap uit het midden v/d kuil
me
Mooie kuilwand behoudt je ervan .. vindt ik allemaal wel voordelen .. enige nadeel vindt ik dat je volgas voor dat ding moet staan voor genoeg hydro met een relatief nieuwe trekker .. ik zie graag iets ouders ervoor .. en ook in de stal draai ik liever niet volgas .. maarja dat moet je bij iedere menger .. gaat machtig als je niet teveel kubs voert als koeienboer is dit echt top 😃 !!!
hobbyboer
Normaal geef ik ook niet zoveel gas. dan gaat het ietsje langzamer maarre moest even snel anders wordt het zoon lang filmpje he
me
Ja okeej .. daar heb je gelijk in 😄 .. ! maar zie liever een 845 ofzo voor gaan .. maar stel je voor je knoopt je 6200 ervoor ( kwa hydrauliek zit daar aardig verschil in neem ik aan ) .. gaat dat nog steeds zo machtig snel met happen ?
hobbyboer
Oh nee hoor ze hebben allebij een 60 liter pompje maar de 6220 loopt er veel mooier voor. de 6200 ligt er op z'n knieen voor te brullen met een volle bak, heeft 6 pk'tjes minder, de aftakas draait 10% sneller en hij is veel minder taai onderin als de 6220
me
Onderin minder taai dan de 6220 ? Eerste van wie ik dat hoor 😄 maar okeej wel een mooie combinatie zo ! .. naar mijn idee trekt de 20 serie helemaal niet meer .. 6820's 6920s's 7820 in verhouding t/m 10 en 100 serie 6 cilinders .. onze 6400 is onderin namelijk ook niet te stoppen terwijl een 6820 ofzo onder 1500 toeren opgeeft ( 6030 6 cilinders ook )
hobbyboer
Met de 6220 kun je met een volle bak zonder gas te geven de aftakas aan zetten en met de 6200 moet je aardig gasgeven om te voorkomen dat i afslaat. kan voor een paar dagen wel maar als die er altijd voor staat brand je de aftakas koppeling er wel een keer uit denk ik
hobbyboer
Maarre jou 6400 heeft ook een 4.5 liter motor gloof ik en de 6200 een 3.9
Claas-JD
Mooi filmpje! werkt ook mooi, alleen jmmr dat zo'n wagen zo duur is
me
Okeej dat zou goed kunnen .. ik weet eerlijk gezegd niet hoeveel liter motor die heeft .. hijs niet te stoppen dat weet ik wel 😄! .. En het mengen scheppen en verdelen met zo'n wagen zag ik altijd wel beetje minpuntje in .. maar dit gaat wel super nu ik het heb gezien ook de capaciteit !!
coenvaltra
Je kunt niet zulke hoge kuilbulten maken
hobbyboer
Dat kan wel maar dan hapt ie niet zo netjes meer denk ik. in de folder staat 2.25 hoog maar deze bult is 2.5 mtr hoog, of laag wat jij wil, maar die hapt i nog netjes weg dacht ik zo.
Valtrapowerr
Hoort em mooi brulle 😄

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
16
PUNTEN
0
WEERGAVES
310